Therapeuten

Chris Camp

Chris Camp

OPRICHTER EN BEZIELER VAN DE ONDERSTEUNING

“Chris is naast de bezieler van De Ondersteuning, Lesgever 5 ritmes en de 4 jarige opleiding Zen-Shiatsu ook actief als therapeut. Zijn achtergrond is geworteld in Gestalt Awareness Practice, Voice Dialogue, Dans- en bewegingstherapie en Somatic Experiencing, Trauma therapie van Peter Levine. Hij begeleidt mensen vanuit hun eigen kracht en is een meester in het laten ontstaan van een transformatief proces.”

Contact

Phone: 0476 91 72 99

Email: chris.camp@deondersteuning.be

Website: http://www.movementforlife.be

Lut Schops

Lut Schops

Klinisch Psycholoog en Somatic Experiencing Practitioner

“Lut is al meer dan 25 jaar geleden afgestudeerd als klinisch psycholoog. Al ettelijke jaren vormt Somatic Experiencing, een naturalistische methode voor de verwerking van trauma, de basis van haar therapeutische aanpak. Op een niet-oordelende, zachte en zorgvuldige manier begeleidt ze je in het proces van ontladen van traumatische spanning.
Maak een afspraak met Lut via mail of telefoon.  Afspraken in De Ondersteuning kunnen enkel op dinsdagnamiddag, -vooravond.”

Contact

Phone: 0498 80 94 01

Email: info@lutschops-psycholoog.be

Tuur Van Hove

Tuur Van Hove

Lichaamsgerichte therapeut

Tuur heeft zich de afgelopen 12 jaar via verschillende opleidingen in Nederland verdiept in onder meer innerlijk kindwerk (Primal Rebirth® Therapie), familieopstellingen en systemisch werk, traumaheling (Primal Somatic Trauma Healing en Integral Somatic Psychotherapy).

Hij heeft 12 jaar ervaring in het lichaamsgericht therapeutisch werken – zowel in individuele sessies als groepsworkshops – en is de eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België.

Contact

Phone: +32 486 23 55 53

Email: tuur@puur-na-tuur.be

Website: http://www.puur-na-tuur.be

Isabelle Verdickt

Isabelle Verdickt

Psychosociale begeleiding - Contextueel systemisch counselor

Isabelle is gediplomeerd maatschappelijk werker, een studie die ze aanvulde met een opleiding tot contextueel systemisch counselor aan de leerschool ‘Leren over leven’ in Antwerpen.

Ze koestert een passie voor wat ons motiveert en beweegt, in verbinding met onszelf en de anderen. Haar werkwijze: op een open manier luisteren naar jouw klachten en bezorgdheden – in het gezin, op het werk, in relatie met jezelf of mensen rondom jou. Via een aantal gesprekken gaat ze samen met jou op zoek naar hulpbronnen, krachten en vooruitzichten die een nieuw/ander perspectief bieden op je psychosociale welzijn. 

Je kan haar bereiken via telefoon of mail. Afspraken vinden plaats op woensdagnamiddag en -avond.

Contact

Phone: +32 472 / 88 17 35

Email: info@isabelleverdickt.be

Website: http://www.isabelleverdickt.be

Kelly Beutels

Kelly Beutels

Integratief Therapeut

Je kan bij Kelly terecht voor integratieve therapie. Dit betekent dat ze samen met jou gaat exploreren vanuit zoveel mogelijk invalshoeken. Samen sta je stil bij wat is, bij jouw uniek verhaal en bij jouw hulpvraag. Wat is je frustratie? Wat is je angst? Wat is je verlangen? Wat is je doel?

Haar grootste kracht is haar empathisch vermogen. Ze voelt mensen heel erg aan en kan heel erg afstemmen op jouw noden. Ze zal altijd proberen gesprekstherapie te combineren met andere methodieken om tot meer diepgang en bewustwording te komen.   

Mogelijke methodieken: gesprekstherapie, ervaringsgerichte therapie, lichaamsgerichte therapie, gedragstherapie, …

Lien Timmermans

Lien Timmermans

COACH - PERFECTIONISMECOACH

“Lien is opgeleid als ontwikkelingsgericht coach bij het ontwikkelingsinstituut. Daarnaast heeft ze achtergrond in de geweldloze communicatie en nam ze deel aan verschillende trainingen (Persoonlijkheid en relaties Vlaanderen (PRH), emotioneel lichaamswerk, mindfulness, …). Ze is eveneens gecertificeerd OCP-coach (ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme). Gepassioneerd door de wereld in mensen en mensen in de wereld koos ze reeds jaren geleden de weg van groei en persoonlijke ontwikkeling. Haar doel is mensen te ondersteunen en te begeleiden naar een innerlijk enthousiasme. Meer rust, diep verbonden met ieders identiteit. Samen op weg om blikken weer te openen, dromen te helpen realiseren en te werken aan meer verbinding met onszelf en elkaar.”

Contact

Phone: 0478 45 99 14

Email: dewereldinjou@gmail.com

Website: www.dewereldinjou.be

Carolien Truyens

Carolien Truyens

zen-shiatsu therapeut

Carolien specialiseerde zich na haar studies kinesitherapie in de psychomotorische therapie, waarbij ze vnl. kinderen en jongeren in hun diverse “uitdagingen” ondersteunt vanuit een lichaams- en bewegingsgericht kader. Zij is tevens kinderyogadocent en Rots en Water trainer. Vijftien jaar geleden kwam zij voor ‘t eerst in aanraking met Zen-Shiatsu en werd zij persoonlijk diep geraakt door de zachtheid èn kracht die hier achter schuilt. In 2013 startte zij zelf de vierjarige Zen-Shiatsu opleiding aan het OWC in Antwerpen waarin zij ondertussen ook reeds enkele jaren assisteert. Carolien is geboeid door de psyche, het lichaam en het leven in al zijn vormen en kleuren en brengt je graag via Zen-Shiatsu naar de meest waardevolle plekjes in jezelf of zet je op weg naar meer balans, rust, energie en kracht. Wees welkom!

Contact

Phone: +32 485 / 46 01 84

Email: info@groeiweide.be

Website: http://www.groeiweide.be

Nobby Thys

Nobby Thys

Ervaringsgericht lichaamswerk

lichaamsgerichte therapie en coaching.

In 2000 ben ik emotioneel lichaamswerk beginnen beoefenen en dat betekende een hele ommekeer in mijn leven.

In 2002 ben ik lid geworden van een mannencirkel die nog steeds draaiende is en sinds 2008 begeleid ik de mannenjaarreeks ZwAArDDRAGER.

Daarnaast behaalde ik in 2005 mijn diploma holistic pulsing en sinds 2009 begeleid ik maandelijks droom-, familie- en ruimere systeemopstellingen. Ook behaalde ik een bachelor in gezinswetenschappen.

Ondertussen heb ik deze opleidingen geïntegreerd en werk ik vooral intuïtief, lichaamsgericht en  ervaringsgericht.

Tijdens de sessies kies ik voor een afwisseling tussen lichaamsoefeningen en massage waarbij ik niet enkel zelf aanrakingsprikkels inbreng maar  je ook uitnodig om bepaalde grote of kleine bewegingen te maken en te verkennen wat deze met je doen.

Ik bied graag mannelijke aanwezigheid en ondersteuning aan. Deze missie is gestart vanuit het verlangen om mannen te ondersteunen maar uiteraard zijn mannen en vrouwen niet los van mekaar te zien dus staan deze sessies open voor mannen en vrouwen.

En toch een bijzonder welkom aan mannen die voelen dat ze ondersteuning kunnen gebruiken en een drempel voelen om dit te vragen. Bel even en we bekijken of we een manier vinden om samen een weg te gaan.

Contact

Phone: +32496550957

Email: Nobby.thys@scarlet.be

Website: www.pudroma.be

Heb je interesse in een samenwerking met de medewerkers van de ondersteuning? Ben je zelf therapeut of lichaamswerker? Neem dan gerust contact.