Therapeuten

Chris Camp

OPRICHTER EN BEZIELER VAN DE ONDERSTEUNING

“Chris is naast de bezieler van De Ondersteuning, Lesgever 5 ritmes en de 4 jarige opleiding Zen-Shiatsu ook actief als therapeut. Zijn achtergrond is geworteld in Gestalt Awareness Practice, Voice Dialogue, Dans- en bewegingstherapie en Somatic Experiencing, Trauma therapie van Peter Levine. Hij begeleidt mensen vanuit hun eigen kracht en is een meester in het laten ontstaan van een transformatief proces.”

Contact

Phone: 0476 91 72 99

Email: chris.camp@deondersteuning.be

Website: http://www.movementforlife.be

Lien Timmermans

COACH - PERFECTIONISMECOACH

“Lien is opgeleid als ontwikkelingsgericht coach bij het ontwikkelingsinstituut. Daarnaast heeft ze achtergrond in de geweldloze communicatie en nam ze deel aan verschillende trainingen (Persoonlijkheid en relaties Vlaanderen (PRH), emotioneel lichaamswerk, mindfulness, …). Ze is eveneens gecertificeerd OCP-coach (ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme). Gepassioneerd door de wereld in mensen en mensen in de wereld koos ze reeds jaren geleden de weg van groei en persoonlijke ontwikkeling. Haar doel is mensen te ondersteunen en te begeleiden naar een innerlijk enthousiasme. Meer rust, diep verbonden met ieders identiteit. Samen op weg om blikken weer te openen, dromen te helpen realiseren en te werken aan meer verbinding met onszelf en elkaar.”

Contact

Phone: 0478 45 99 14

Email: dewereldinjou@gmail.com

Website: www.dewereldinjou.be

Lut Schops

Klinisch Psycholoog en Somatic Experiencing Practitioner

“Lut is al meer dan 25 jaar geleden afgestudeerd als klinisch psycholoog. Al ettelijke jaren vormt Somatic Experiencing, een naturalistische methode voor de verwerking van trauma, de basis van haar therapeutische aanpak. Op een niet-oordelende, zachte en zorgvuldige manier begeleidt ze je in het proces van ontladen van traumatische spanning.
Maak een afspraak met Lut via mail of telefoon.  Afspraken in De Ondersteuning kunnen enkel op dinsdagnamiddag, -vooravond.”

Contact

Phone: 0498 80 94 01

Email: info@lutschops-psycholoog.be

Inge Cox

Balans-, Energie- en Lichtcoach

“Inge studeerde vanuit haar opleiding in de technische medische wetenschap, met oog voor detail, kirlianfotografie, een energetische analyse om de verbindingen te ontdekken die verbonden zijn met een klacht en verwijzen naar de oorzaak waardoor je energiebalans wordt verstoord. Geboeid door een energetische benadering van het leven, zoals die o.a. in oosterse filosofieën terug te vinden is volgde zij de opleiding: acupunctuur, kleurenpunctuur, kleur-lichttherapie, diverse massagevormen en ontwikkelde zij haar eigen kleur-licht oliënlijn om energiepunten en lichaamszones te stimuleren. Om de diepere lagen van de mens aan te spreken specialiseerde zij zich in het werken met kleur-lichtfrequenties op de huid die het zelfhelend vermogen van het lichaam aanspreken. Inge ondersteunt je om de weg terug te vinden naar meer balans in je gezondheid, om de signalen van je lichaam beter te begrijpen, contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat je zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept. Een diploma medische en psychosociale basiskennis van stichting hoger onderwijs in Nederland geeft haar nog meer inzicht om mensen professioneel te begeleiden en regulier door te verwijzen indien nodig.
Maak een afspraak met Inge via mail of 0491 33 71 71″

Contact

Phone: 0491 33 71 71

Email: info@sanbao.be

Ilse Platteau

Gezondheidstherapeute

“Ilse is menopauzeconsulent en gezondheidstherapeut. Zij doceert ‘Voedingsleer’ in de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg. Zij begeleidt mensen naar een goede gezondheid en werkt vanuit een holistische aanpak waarbij de eenheid van lichaam en geest centraal staat. Naast manuele behandelingen (relaxatiemassage, dermasegmentale en podosegmentale reflexologie, manuele lymfedrainage en oorkaarsen) werkt zij met voedings-, fyto-en bachbloementherapie. Intussen geeft Ilse ook zwangerschapsmassage en zorgmassage voor kankerpatiënten en zorgbehoevenden (bijv. fybromyalgie, burn-out,…)“

Contact

Phone: 0478 40 06 39

Email: info@purelivingbrussels.be

Website: http://www.purelivingbrussels.be

Carolien Truyens

zen-shiatsu therapeut

Carolien specialiseerde zich na haar studies kinesitherapie in de psychomotorische therapie, waarbij ze vnl. kinderen en jongeren in hun diverse “uitdagingen” ondersteunt vanuit een lichaams- en bewegingsgericht kader. Zij is tevens kinderyogadocent en Rots en Water trainer. Vijftien jaar geleden kwam zij voor ‘t eerst in aanraking met Zen-Shiatsu en werd zij persoonlijk diep geraakt door de zachtheid èn kracht die hier achter schuilt. In 2013 startte zij zelf de vierjarige Zen-Shiatsu opleiding aan het OWC in Antwerpen waarin zij ondertussen ook reeds enkele jaren assisteert. Carolien is geboeid door de psyche, het lichaam en het leven in al zijn vormen en kleuren en brengt je graag via Zen-Shiatsu naar de meest waardevolle plekjes in jezelf of zet je op weg naar meer balans, rust, energie en kracht. Wees welkom!

Contact

Phone: +32 485 / 46 01 84

Email: info@groeiweide.be

Website: http://www.groeiweide.be

Tuur Van Hove

Lichaamsgerichte therapeut

Tuur heeft zich de afgelopen 12 jaar via verschillende opleidingen in Nederland verdiept in onder meer innerlijk kindwerk (Primal Rebirth® Therapie), familieopstellingen en systemisch werk, traumaheling (Primal Somatic Trauma Healing en Integral Somatic Psychotherapy).

Hij heeft 12 jaar ervaring in het lichaamsgericht therapeutisch werken – zowel in individuele sessies als groepsworkshops – en is de eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België.

Contact

Phone: +32 486 23 55 53

Email: tuur@puur-na-tuur.be

Website: http://www.puur-na-tuur.be

Heb je interesse in een samenwerking met de medewerkers van de ondersteuning? Ben je zelf therapeut of lichaamswerker? Neem dan gerust contact.