Locatie & Adres

Adres

De Ondersteuning
Wijgmaalsesteenweg 192a
3020 Herent

Wegbeschrijving

Auto

De ondersteuning is makkelijk te bereiken met de auto. Je vindt ons op ongeveer 3 à 5 minuten van de afrit van de autostrade E314 (Leuven-­‐Lummen) via afrit 18 (Herent) of afrit 20 (Wilsele).

Komende van de autostrade (E314) afrit 18 (sla rechtsaf op het einde van de afrit) sla je bij de 3e lichten rechtsaf. Op dat moment rij je de wijgmaalsesteenweg in en vind je ons bij nummer 192a.

Komende van Mechelen blijf je op de mechelsesteenweg die ter hoogte van Herent overgaat in ‘de omleiding’. Op een gegeven moment is er rechts van je een Carrefour, een kleine 40 meter verder zijn er lichten. Aan deze lichten ga je naar links en zo rij je de wijgmaalsesteenweg in. Je vind ons bij nummer 192a.

Ivm Parkeerplaats vind je lager nog extra uitleg!

Trein

Het station van Wijgmaal bevindt zich op 8 à 10 minuten wandelen van de ondersteuning. Op onderstaande kaart kan je beide terugvinden.

Bus

Er zijn verschillende buslijnen die van en naar Leuven gaan en een halte hebben in de buurt van de ondersteuning: lijn 4, 5 en 6.

Parkeren

Parkeren is gratis.

Parkeren kan in theorie gewoon op de straat zelf. Aangezien het druk kan worden willen we je echter vragen om je auto te parkeren op één van de mogelijke parkeerplaatsen in de buurt, zo wordt het doorgaand verkeer en de buren minder gestoord. En op die manier kan je een korte wandeling maken om rustig toe te komen.

Je vind parkeerplek op de omcirkelde plekken op de onderstaande kaart:

We heten je alvast welkom en hopen dat je een aangename ervaring mag hebben!