Ine Francen

Ine Francen

Integratief Therapeut

Bij Ine kan je terecht voor ondersteuning op maat. Jou persoon en vraag staan centraal. Ze werkt zowel individueel als met koppels, van jongvolwassenen (18+) tot ouderen.

Je kan bij haar terecht met vragen of bezorgdheden over identiteit, relaties, zoektocht rond zelfzorg, hoogsensitiviteit, onaangename gevoelens of gedachten, relaties, stress, onrust, persoonlijke groei, omgaan met verlies, existentiële vragen, uitdagingen van een mantelzorger, verbindende communicatie, conflicthantering, machtsmechanismen, welzijn op het werk, vragen rond welbevinden, omgaan met chronische pijn en fysieke beperkingen,… .

Als integratief psychotherapeut (i.o.) is Ine thuis in verschillende therapievormen (systeem georiënteerde, lichaamsgerichte, cognitief-gedragsgeoriënteerde, …) en methodieken (gesprekstherapie, lichaamswerk, creatieve werkvormen, koppeltherapie, …) waar ze uit kan putten om elke sessie aan te passen aan jou behoeften en wat goed voelt voor jou op dat moment. Samen met jou bekijkt ze jou noden om vandaaruit samen aan de slag te gaan.

Ine vertrekt van wat ze van jou hoort en voelt in de sessie, steeds met als doel je te ondersteunen richting groei en verschuiving.

Integratieve therapie gaat uit van de mens als geheel, met een lichaam, gevoelens, gedachten, dewelke elkaar onderling beïnvloeden. In therapie werken we met elk van deze delen, in de mate dat het voor jou goed aanvoelt, met als doel inzicht en balans te creëren tussen je denken, je voelen en je lichaam.

Je mag een veilige plek verwachten waar je met je verhaal en je vragen terecht kan. Ine luistert, zonder oordeel. Samen ga je op zoek naar wat jou terug in beweging kan brengen of naar wat jou net tot rust brengt. We zoeken antwoorden op jouw vragen. Jij krijgt de ruimte en de tijd die jij nodig hebt.

Voor meer informatie, kan je terecht op de website van De Persoonlijke Tijd, of kan je rechtstreeks met Ine contact opnemen.

Voel je welkom!

Contact

Phone: +32 474 92 09 08

Email: ine@depersoonlijketijd.be

Website: http://depersoonlijketijd.be