Verbindende Communicatie

Goede voornemens om in 2022 meer connectie te maken met je geliefden? Of de samenwerking met collega’s te verbeteren? Eind januari kan je via de 2-daagse workshop Verbindende Communicatie in De ondersteuning inzicht krijgen in je eigen communicatiepatronen. Zodat jij  zelf aan de slag kan en meer verbinding mag ervaren in je dagelijkse leven.

Je oefent in deze training met voorbeelden die voor jou herkenbaar zijn. We focussen zowel op het zendgedeelte (hoe druk ik mezelf uit) als op het ontvanggedeelte van communicatie (hoe luister ik), waarin verbinding met jezelf en de ander centraal staat. Je leert wat jij werkelijk nodig hebt en hoe dat uit te spreken naar anderen. We zoeken naar communicatie voorbij ons oordeel. Verbindende Communicatie geeft je enerzijds tools om gesprekken aan te gaan en ook vriendelijker te communiceren met jezelf, maar is meer dan dat ook een onmisbare levenswijsheid.

Je leert:

  • Drijfveren van gedrag kennen
  • Moeilijke gesprekken aanpakken
  • Met gevoelens omgaan
  • Anders omgaan met je kwaadheid
  • Conflicten duurzaam oplossen
  • Hartelijk samenwerken
  • Goed voor jezelf zorgen én tegelijk rekening houden met anderen

Lien zorgt ervoor dat je de andere deelnemers op een aangename manier leert kennen, zodat je je thuis kan voelen in de groep. Daarnaast ga je heel veel oefenen, met variatie en ruimte voor eigen inbreng en vragen.

De tweedaagse gaat door op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari van 10u-17u in De Ondersteuning. Inschrijven kan via deze link (scrol naar onder en zoek de juiste data): https://blablavorming.be/cursus/introductie. Wil je graag meer info of even uitwisselen of dit iets voor jou is? Contacteer me via lien@blabla-blabla.be of 0478/45.99.14.

PS: Alles zal met de nodige afstand/mondmaskers/verluchting en CO2-meter georganiseerd worden.