Therapeuten

Nobby Thys

Nobby Thys

Ervaringsgericht lichaamswerk

lichaamsgerichte therapie en coaching.

In 2000 ben ik emotioneel lichaamswerk beginnen beoefenen en dat betekende een hele ommekeer in mijn leven.

In 2002 ben ik lid geworden van een mannencirkel die nog steeds draaiende is en sinds 2008 begeleid ik de mannenjaarreeks ZwAArDDRAGER.

Daarnaast behaalde ik in 2005 mijn diploma holistic pulsing en sinds 2009 begeleid ik maandelijks droom-, familie- en ruimere systeemopstellingen. Ook behaalde ik een bachelor in gezinswetenschappen.

Ondertussen heb ik deze opleidingen geïntegreerd en werk ik vooral intuïtief, lichaamsgericht en  ervaringsgericht.

Tijdens de sessies kies ik voor een afwisseling tussen lichaamsoefeningen en massage waarbij ik niet enkel zelf aanrakingsprikkels inbreng maar  je ook uitnodig om bepaalde grote of kleine bewegingen te maken en te verkennen wat deze met je doen.

Ik bied graag mannelijke aanwezigheid en ondersteuning aan. Deze missie is gestart vanuit het verlangen om mannen te ondersteunen maar uiteraard zijn mannen en vrouwen niet los van mekaar te zien dus staan deze sessies open voor mannen en vrouwen.

En toch een bijzonder welkom aan mannen die voelen dat ze ondersteuning kunnen gebruiken en een drempel voelen om dit te vragen. Bel even en we bekijken of we een manier vinden om samen een weg te gaan.

Contact

Phone: +32496550957

Email: Nobby.thys@scarlet.be

Website: www.pudroma.be

Heb je interesse in een samenwerking met de medewerkers van de ondersteuning? Ben je zelf therapeut of lichaamswerker? Neem dan gerust contact.