Mannen-Ondersteuning

Mannen-Ondersteuning

Welkom aan mannen die open staan om te kijken naar en te groeien in hun krachten en kwetsbaarheden.
Door deze met mekaar te delen, ontstaat er herkenning, gedragenheid, steun,…

Inhoud en doel

Deze mannenavond biedt mannen de kans om te verbinden in ruime zin.

We verbinden met mekaar in het delen wat in ons omgaat in het hier en nu en richten ons op wat er toe doet nl. verbinding met ons lichaam en eventueel met onze geschiedenis, onze verlangens, onze kwetsuren, onze vreugdes, enz. zoals we die op dat specifieke moment ervaren.

Naast het delen met woorden zal er ook iedere avond ruimte zijn voor (fysieke) ervaringsgerichte oefeningen, die geinspireerd zijn op emotioneel lichaamswerk, systemische opstellingen, tapijtwerk, enz.

Door intens te delen, ontstaat meer verbondenheid in de groep van mannen.

Het programma ligt vooraf niet helemaal vast dus we spelen graag ook in op thema’s die op het moment zelf aan de orde zijn. We zijn dus ook bereid om bepaalde thema’s verder uit te diepen (proceswerk).

We zorgen voor een veilige setting waarin veel mogelijk is maar niets moet.

Begeleiders

Beide begeleiders hebben ruime ervaring in het begeleiden van mannen, Nobby Thys met zijn eigen mannengroepen (ZwAArDDRAGER) en individuele begeleiding sinds 2008 en diverse workshops op het Belgisch mannenfestival en Kurt Verschaeve is actief bij The Man Kind Project Belgium en heeft een passie voor emotioneel lichaamswerk, 5 ritmes, helend knuffelen, trantric dance, massagedans en verbindende communicatie.

Nobby geeft ook individuele sessies bij De Ondersteuning en staat dus ook open voor persoonlijke ondersteuning

De voornaamste werkvormen zijn fysieke ervaringsoefeningen en deelrondes maar er is ook ruimte voor proceswerk, opstellingen, enz.

Geïnteresseerden reserveren best hun plekje en dan spreken we verder af wanneer en hoe we kunnen starten binnen het kader van de corona-maatregelen

Data:
woensdagavonden (19u15-22u): 29/9, 13/10, 10/11, 22/12 in 2021
Laatste instapmoment (open avond): Woensdag 29/9

Locatie:
De Ondersteuning
Wijgmaalsesteenweg 192a
3020 Herent

Bijdrage: 20 euro per avond

Info & Inschrijving: via mail naar Nobby of via Facebook Event.