Groepstraject: Op zoek naar jezelf

Groepstraject: Op zoek naar jezelf

Wat?
In dit groepstraject met max 8 personen gaan we samen op zoek doorheen gezondheid, studies/werk, familie, emoties en passies om tot jouw essentie te komen. We creëren een veilige omgeving, een rustpunt met gelijkgestemden waarin we onze buitenste lagen kunnen afleggen en helemaal ons zelf zijn. We gaan in gesprek, doen opdrachten per twee, bewegen ons lichaam en gebruiken opstellingen waar nodig. In groep herken je je zelf in de ander en word je gespiegeld door de ander waardoor het traject een rijke beleving wordt.​

Hoe?
Het traject omvat 6 sessies van 3 uur. Je engageert je voor het hele traject zodat de groep in zijn geheel kan groeien. Ook op groepsniveau is er een essentie aanwezig die teweeggebracht wordt door de verbinding van de deelnemers en die elk ondersteunt in zijn eigen essentie.

Waar?
Workshopruimte De Ondersteuning, Wijgmaalsesteenweg 192a, 3020 Herent

Wanneer?
op zaterdagen van 13u30 tot 16u30
24 sept, 8 okt, 22 okt, 12 nov, 26 nov, 10 dec 2022

Prijs?
279€ voor het volledige traject van 6 sessies

Wie?
Het traject wordt begeleid Karen Cauwels

Extra info of Aanmelden?
Heb je interesse en wil je meer informatie, contacteer me voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bekijken we samen wat jouw noden zijn en of het groepstraject ‘Op zoek naar jezelf’ hierbij aansluit. Contacteren kan via:
Tel: +32 470 987 425
email: info@katharacoaching.be
Boek een online kennismaking: https://katharacoaching.youcanbook.me/